top of page

Proizvodnja behaton ploča Valjevo

13.jpg

         Firma Mire Plus posluje od 2014. godine.

Proizvodnja behaton ploča je naša glavna delatnost, a kvalitet i pristupačna cena su zagarantovani.

   Kroz ogromno iskustvo u poslu zadobili smo poverenje velikog broja zadovoljnih klijenata u Valjevu i na teritoriji cele Srbije.

   U toku proizvodnje behaton ploča koristimo samo najkvalitetnije materijale. Vizija naše kompanije je da neprekidnim usavršavanjem i kvalitetom proizvoda, kao i proširenjem proizvodnog programa zadovoljimo potrebe i očekivanja naših kupaca.

    U dosadašnjem radu smo uspostavili politiku kvaliteta i izradili jasne procedure za pružanje usluga.

images (1).jpg

 Svoju poslovnu politiku zasnivamo na kontinuiranom usavršavanju preduzeća u tehničkom i organizacionom smislu.

    Na raspolaganju imamo stručan tim majstora koji će na najbrži način odraditi proizvodnju behaton ploča koja Vam je potrebna.

   Trudimo se da svim klijentima izađemo u susret i spremni smo da ponudimo povoljnu proizvodnju behaton ploča Nastojimo da ispunimo sva očekivanja klijenata jer su oni naš osnovni cilj.

Postavka-i-polaganja-behaton-ploca.jpg

    U toku svog razvoja preduzeće je dosta ulagalo u opremu, ali je svakako najveću investiciju uvek predstavljao stručno osposobljen kadar.         

    Kvalitet ugradnje proizvoda je doveden na viši nivo, sa timom stručnjaka i obučenim radnicima svih potrebnih profila, pruža podršku i razvija inovativna rešenja u obavljanju sklopljenih poslova, sa ciljem što bržeg, kvalitetnijeg i savremenijeg odgovora na zahteve klijenata.

bottom of page